top of page

Kaartverkoop 

Voor de 5e editie van Theater Na de Dam in de Delft  is de stad ons decor.

In samenwerking met Stichting Herinneringsstenen Delft willen wij  de herinnering aan de 142 Joodse stadsgenoten die in de Tweede Wereldoorlog zijn weggevoerd levend houden door het vertellen van hun verhalen.  Dit jaar maakt Theater Na de Dam Delft een voorstelling over de verhalen achter de Struikelstenen.

De spelers,  nemen je mee de Olofsbuurt in en vertellen je de verhalen achter de struikelstenen. Loop mee langs de struikelstenen waar ooit de Joodse Delftenaren woonden. Het Joodse meisje Betty Springer uit Amsterdam die zich schuil hield bij de Haagsche verzetsgroep rond Kees Chardon aan De Spoorsingel 28. De familie Schnitzler met  hun 7 kinderen die woonden aan De Laan van Overvest. Neem een kijkje in de huizen waar zij woonden,  leefden en droomden, loop in de voetstappen van het verleden.

 

De kaartverkoop gaat van start op 30 maart. Wil jij deze unieke locatie-voorstelling zien in Delft bestel dan snel je kaartjes bij het Rietveld Theater. Wij spelen op:

Dinsdag 3 mei  

19.00 - 20.00 uur 

21.00 - 22.00 uur 

 

Woensdag 4 mei 

16.30 - 17.30 uur

18.30 - 19.30 uur

Het verzamelpunt van de voorstelling is de Olofsbuurt in Delft ter hoogte van de Spoorsingel 28, er wordt gewandeld door de buurt.

De voorstelling is 9+

credit foto: Dennis Herman

bottom of page